Vila Rosé

Sipërfaqe Totale Vile: 280 - 340 m²
Sipërfaqe Toke: 600 - 800 m²

Vila Rosé ka një pamje të mrekullueshme, nën stilin dhe elegancën karakteristike të “Rolling Hills Luxury Residences”. Parcelat për këto vila kanë një sipërfaqe ndërmjet 600 m2 dhe 800 m2. Vila Rosé është e mirë-organizuar dhe ofron 3 dhoma gjumi dhe suita bashkëshortore, mjedise ndenjie dhe ngrënie të bollshme, si edhe një verandë të bukur. Kjo vilë nuk ka garazh të mbuluar por një pjergullatë të veçantë, e cila bën hije mjaftueshëm për 2 autovetura të mëdha. Parcelat e vilës ofrojnë edhe mundësinë e ndërtimit të pishinës ose jo, në varësi të preferencës suaj.

Sipërfaqe totale: 130.2m²

“Kliko

Siperfaqe totale: 130.3m²

“Kliko

Sipërfaqe totale: 201m²

“Kliko