Vila Petit Bordeaux

Sipërfaqe Totale Vile: 400 m²
Sipërfaqe Toke: 700-800 m²

Këto vila janë të këndshme dhe ideale për familje të vogla. Parcelat për këto vila kanë një sipërfaqe ndërmjet 700 m2 dhe 800 m2. Projekti i një vile parashikon ambiente të larta dhe të bollshme. Kati përdhe parashikon sallonin, hollin, kuzhinën, një dhomë fjetje me garderobë dhe tualete. Në katin e parë është parashikuar zona e natës me dhoma gjumi, tualete dhe garderoba.

Sipërfaqe totale: 163m²

Kliko per te pare imazhin

Sipërfaqe totale: 137m²

Kliko per te pare imazhin

Sipërfaqe totale: 92m²

Kliko per te pare imazhin