Vila Grapevine

Sipërfaqe Totale Vile: 652-700 m²
Sipërfaqe Toke: 1000-1500 m²

Vila Grapevine është vila e mesme për nga sipërfaqja. Kjo vilë ndodhet në një parcelë me sipërfaqe 1000m2 deri 1500 m2. Ky tip vile është i ngritur nga niveli i rrugës dhe është projektuar në mënyrë të tillë që syri të kapë të gjitha pamjet e bukura që ofron mjedisi i kompleksit. Në katin e parë, përveç dhomës së ndenjies ndodhet edhe një dhomë ekstra, e cila mund të përdoret për studio, dhomë e familjes apo ndoshta si një dhomë gjumi më shumë, në varësi të preferencave tuaja. Verandat e mëdha si edhe hapësirat e bollshme dhe të mirë-organizuara e bëjnë këtë vilë perfekte dhe i rrisin vlerat kësaj prone. Parcelat e vilës ofrojnë edhe mundësinë e ndërtimit të pishinës ose jo, në varësi të preferencës suaj.

Sipërfaqe totale: 220m²

“Kliko

Sipërfaqe totale: 220m²

“Kliko