Vila Champagne

Sipërfaqe Totale Vile: 1029 m²
Sipërfaqe Toke: 1500-2000 m²

Vila Champagne është vila më e madhe në kompleks. Parcelat e përcaktuara për këtë tip vile janë mbi 1500m2. Ndër veçantitë e vilës janë: pishina e brendshme opsionale dhe bodrumi me pamje dhe akses të drejtpërdrejtë në kopshtin prapa vilës. Dhoma e ndenjies ka hapësirë të madhe dhe ngjitur me të është edhe dhoma e familjes. Fëmijët mund të luajnë ose të shohin televizor, pa shqetësuar vizitorët në dhomën e ndenjies. Sipërfaqja e dhomës bashkëshortore është përafërsisht 100m2, një hapësirë kjo e bollshme dhe e bukur, me verandën që sheh nga kopshti prapa shtëpisë. Vila ka në total 5 dhoma gjumi, secila me banjon dhe garderobën e saj. Parcelat do të ofrojnë edhe mundësinë e ndërtimit të pishinës ose jo, në varësi të preferencës suaj.

Siperfaqe totale: 376m²

Kliko per te pare imazhin

Siperfaqe totale: 289m²

“Kliko

Sipërfaqe totale: 364m²

“Kliko