Vila Bordeaux

Sipërfaqe Totale Vile: 600 m²
Sipërfaqe Toke: 700-1000 m²

Parcelat për këto vila kanë një sipërfaqe ndërmjet 700 m2 dhe 1000 m2. Vila Bordeaux ofron 3 dhoma gjumi dhe suita bashkëshortore, mjedise ndenjie dhe ngrënie të bollshme, si edhe një verandë të bukur. Kjo vilë nuk ka garazh të mbuluar por një pjergullatë të veçantë, e cila bën hije mjaftueshëm për 2 autovetura të mëdha. Parcelat e vilës ofrojnë edhe mundësinë e ndërtimit të pishinës ose jo, në varësi të preferencës suaj.

Sipërfaqe totale: 210m²

“Kliko

Siperfaqe totale: 189m²

“Kliko

Sipërfaqe totale: 201m²

“Kliko