Administrimi

Rolling Hills Luxury Residences i kushton vëmendje të veçantë dëshirave dhe nevojave tuaja. Për koordinimin e punëve brenda kompleksit, organizimeve, njoftimeve dhe shqetësimeve të banorëve, kujdeset Administratori. Gjithashtu, vendimmarrjet e rëndësishme të kompleksit diskutohen nga Asambleja e Banorëve, e cila mblidhet çdo 2 muaj. Në Rolling Hills Luxury Residences, jetesa merr vlera në një komunitet të përzgjedhur mbështetur në rregulla dhe marrëdhënie besueshmërie.