Mirësevini

“Rolling Hills Luxury Residences” është kompleksi i parë luksoz në Shqipëri, i cili mundëson jetesën elegante në komunitet dhe garanton sigurinë e plotë të banorëve.

“Rolling Hills Luxury Residences” është një investim i sigurt. Vilat janë të hiopotekuara. Ne ofrojmë financim të garantuar deri në 60% të vlerës së vilës suaj.

Kompleksi ofron “Rolling Hills Club House” me funksione të ndryshme shërbimi për lehtësimin e jetesës së banorëve, si edhe “Rolling Hills Park Rekreativ” i cili ofron pista vrapi, fusha sporti dhe sipërfaqe të përbashkëta argëtimi.

Për ne, “Rolling Hills Luxury Residences” është një oaz qetësie e çlodhjeje, larg zhurmës së kryeqytetit, si edhe alternativa ideale e jetesës për ju dhe familjet tuaja!

Ju mirëpresim të bëheni pjesë e këtij komuniteti!