I pari i këtij lloji në Shqipëri

“Rolling Hills Luxury Residences” ështe një kompleks me 153 vila elegante, i pari i këtij lloji në Shqipëri. Kompleksi krijon një komunitet i cili ofron një përvojë jetese luksoze dhe të sigurt. I pozicionuar në zonën e mrekullueshme të Petrelës, ky kompleks gjendet midis gjelbërimit kodrinor magjepsës që ofron natyra joshëse e kësaj zone. Ajri i pastër, natyra dhe gjelbërimi janë ndër avantazhet kryesore e të jetuarit në këtë komunitet.
  • Rolling Hills, Vila, Vila Petit Bordeaux, Vila Bordeaux, Vila Grapevine,Vila Champagne, Vila Rose
  • rolling hills, luxury residence, privatesi, arkitektura neoklasike
  • Rolling Hills, Vila, Vila Petit Bordeaux, Vila Bordeaux, Vila Grapevine,Vila Champagne, Vila Rose
  • Rolling Hills, Vila, Vila Petit Bordeaux, Vila Bordeaux, Vila Grapevine,Vila Champagne, Vila Rose
  • Rolling Hills, Vila, Vila Petit Bordeaux, Vila Bordeaux, Vila Grapevine,Vila Champagne, Vila Rose